Avonturentocht

Avonturentocht

Locatie

Comblain au Pont

Leeftijd

Vanaf 6 jaar

Duur

Halve Dag

Periode

Heel het jaar door

Kledij

Sportieve (regenàkledij), stapschoenen met een goed profiel, reservekledij

De avonturentocht is een heel toffe wandeltocht, die je unieke en prachtige stukjes Ardennen laat zien en doorweven is van avontuurlijke opdrachten en hindernissen.

Onderweg, tijdens de avonturentocht, die loopt doorheen de “Eekhoorntjesvallei” komen we verschillende obstakels tegen op onze route: een klein grotje waar we doorheen dienen te kruipen, een richel die we samen zullen “trotseren”, een touw waarmee we naar beneden zullen kruipen, we krijgen bovendien ook een adembenemend uitzicht over de Ourthe-vallei. Niet zomaar een wandeling dus…

 

Dit alles in een prachtig natuurgebied, genaamd "Les Tartines"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De avonturentocht is een gevarieerde en veilige tocht, die voor iedereen haalbaar is. Onze professionele monitoren begeleiden u en zijn dus ook altijd daar om te helpen waar het moeilijker wordt of waar iemand hulp nodig heeft.

 

De plaats van afspraak is het voormalige stationsgebouw van Comblain-au-Pont, ook wel “La Gare” genoemd. Ter plaatse kan u de rugzakjes met de pick-nick en de reservekledij achterlaten tot na de activiteit. Na afloop keren we terug zodat u een hapje kan eten en zodat u zich eventueel kan omkleden.

 

 

Escapade Aventure et Nature -

+32(0)86.214.042 - info@outsiderecoles.be

Copyright @ All Rights Reserved EAN